Zdroj: CTN News Pracovník sklízející kratom.

Kratom Bird usiluje o revoluci v produkci a prodeji surového kratomu tím, že dodává na trh důkladně testované, vysoce kvalitní kmeny kratomu za revoluční ceny. Nakupujte prémiový kratom pro výrobu mýdla a jiné exfoliační procesy.

Naše kmeny kratomu jsou v souladu s GMP, nejčistší s tím nevyšším standerdem, díky čemu se můžete spolehnout, že je to produkt organický a zcela přírodní. Ocitli jste se v tom nejlepším internetovém obchodě, pokud máte zájem o nejlepší kratom online! 

Náš tým vložil své srdce a duši do hledání všech užitečných informací o kratomu a zodpovězení všech často kladených otázek. Chcete-li se dozvědět více, pokračujte ve čtení.

Co je to Kratom?

Zdroj: iStock photos

 

Kratom je strom (Mitragyna speciosa), který roste v jihovýchodní Ásii, zejména v Thajsku a v posledních letech si získal reputaci i v Europě. Jelikož patří do čeledi kávovníkovitých, jeho listy obsahují látky, o nichž se předpokládá, že mají bolest tišící a komplexní povzbuzující účinky.

Po mnoho staletí, obyvatelé Malajzie, Indonesie, Nové Guinei používalí tyto listy. Pomáhali jim zvládat bolest, zvyšovat produktivitu a celkový zdravotní stav.

Nizozemský botanik, Willem Pieter Korthals, je považován za objevitele rostliny kratom, ktorý ji představil obyvatelům západního světa.

Listy rostliny kratom obsahují dvě primární aktivní ingredience: mitragynin a 7-hydroxy mitragynin. 

Dnes je i v Evropě možné zakoupit si přírodní kratom z různých obchodů a používá se k několika účelům.

Listy rostliny kratom sa nazývají taky Madat Thang, Biak, Maeng Da Leaf, Kakuam, Gratom, Thom,  Ketum, anebo Herbal Speedball.

Kratom je dostupný v různých barvách - žilnatina listů je zelené, červené, žluté bílé barvy. Červený kratom se dělá z nejzralejších listů rostliny. Červený typ kratomu - Red Kratom je dobře známý pro svou sílu. 

Bílý kratom má jemně stimulační účinky a získává se z mladých listů. Green vein kratom je něco mezi bílým a červeným. 

Žlutý kratom je jedinečný ve srovnání s ostatnímí typy. Nevyskytuje se v přírodě. Připravuje se ze sklizených čerstvých listů, které se vysuší specializovaným procesem a tak je vyroben  tzv. žlutý typ - yellow vein kratom. 

Kratom je k dispozici v mnoha různých formách, včetně extraktů a prášků. Kratomový prášek (mletý kratom) je však nejběžnější formou získávanou z listů, protože je cenově výhodný.

Kromě toho mohou zanícení výrobci kratomových produktů nakupovat surový kratomový prášek a používat ho k výrobě dalších produktů, jako jsou čisticí prostředky a produkty péče o pleť, například kratomová mýdla.

Co je Kratomové mýdlo?

Produkty s obsahem kratomu se dnes objevují více než kdykoli předtím. Existují však i jiné kratomové produkty, které byste rádi vyzkoušeli, ale nejsou k dispozici v místních obchodech, ani u online prodejců. Můžete si tedy zkusit vyrobit vlastní kratomové produkty.

Kratomové mýdlo je druh kozmetického prostředku s obsahem kratomového prášku. Toto mýdlo může obsahovat i jiné přírodní ingredience a nabízí pro vaši pleť a pokožku zdraví a wellness - jedinečnou péči.

Přestože neexistují žádné významné výzkumné poznatky o léčivých vlastnostech kratomu, mnoho výrobců mýdel v současné době přidává kratom jako jednu ze složek svých výrobků.

Pokud si zjistíte něco víc o mýdlech tohoto typu, můžete najít pouze neoficiální zprávy. Než však začnete uvažovat o použití některého z nich, měli byste si udělat vlastní průzkum. Nové poznatky využijete ve zdravém životním stylu.

Lidi, kteří dávají přednost alternativní medicíně, se zabývají výrobou svých vlastních domácích produktů, které jsou pro ně důležitou součástí čistého a ekologického životního stylu. 

Než začnete uvažovat o použití jakéhokoli přípravku s obsahem kratomu a aplikovat jej své tělo, měli byste se poradit se svým lékařem. Ten vám pomůže zjistit, zda jsou pro vás kratomové produkty vhodné. Lékaři mají vzdělání k tomu, aby vám poskytli relevantní poradenství.

Bez ohledu na důvody, proč chcete kratomové výrobky vyzkoušet, najdete zde kratomové výrobky, které se stanou součástí vašeho životního stylu, o přinesou vám účinky, o kterých jste možná nevěděli. 

Co znamenají barvy kratomu? 

Při bližším pohledu na rostlinu kratomu si musíte všimnout jedinečné barvy žilek, listů a stonků. Barvy se pohybují od bílé a zelené až po červenou. 

Barva listu značí stupeň zralosti rostliny kratom. Například červené žilky znamenají, že listy kratomu jsou zralé. Naopak bílé žilky znamenají, že listy jsou poměrně mladé. 

Každý kratomový list má jedinečné chemické složení s různou koncentrací účinných látek. Proto se každý list projevuje v těle uživatele jinými pocity.

White – White vein kratom, vyroben z listů s bílými žilkami dodává energii, zlepšuje vidění a zvyšuje produktivitu. 

Red– Red vein kratom, tedy červený typ je považován za nejsilnější druh kratomu. Pomáhá znižovat diskomfort a zvyšuje relaxaci celého těla.

Green – Green vein kratom, z listů se zelenými žilkami ulevuje od bolesti, zlepšuje tělesné funkce a navozuje celkový euforický pocit.

Jak koupit ten nejlepší Kratom

Existuje několik druhů a odrůd kratomu. Mezi nejběžnější kratomové produkty patří:

  • Green kratom
  • Maeng Da kratom
  • Red Kratom
  • White kratom
  • Yellow kratom

Chcete-li najít nejvhodnější kratomový produkt, je užitečné si uvědomit, že každý druh má své vlastnosti a jedinečné rysy, které ho odlišují od ostatních. Pojďme tedy zjistit, co má každý druh v zásobě jako surovinu pro vaše výrobní procesy.

1. Green Kratom

Green vein kratom produkty jsou vhodné, hledáte-li něco podobného bílemu kratomu, ale s jemnějšími účinky. at works like white kratom but is milder in intensity. Můžete však pocítit podobné účinky jako u bílého kratomu, který působí přímo v místě problému. 

Green vein kratom nemá vážné vedlejší účinky. Takže se nemusíte stresovat, že se stane něco, co neočekáváte.

Green Vein Kratom může pomoci zlepšit soustředění a výkonnost. Může vám pomoci uvolnit se při společenských setkáních a posílit sebevědomí při snaze projít společenskými situacemi.

Green Vein Kratom - pozitivní účinky

Green Vein Kratom má několik pozitivních účinků na lidský organizmus. Mezi nejčastější patří:

  • Dodává sebevědomí
  • Poskytne vám sebejistotu ve styku s lidmi
  • Zlepšuje kvalitu života
  • Uklidňuje pokožku a zbavuje bolesti

Pokud používáte kratom produkty poprvé v životě, green vein kratom je vhodný pro jednoduchý začátek, protože nemá ohromující sílu jako jiné druhy kratomu.

2. Maeng Da Kratom

Maeng Da kratom je prémiový druh, jehož účinky jsou dobře známé uživatelům zeleného, bílého a červeného kratomu.

Podobně jako i jiné druhy, Maeng Da Kratom vám pomůže relaxovat a uvolnit svaly celého těla. Přestože se kmen Maeng Da pěstuje hlavně v úrodném Thajsku, najdeme ho i v jiných zemích, například v Malajsii a Indonésii.

Kmen byl oživen roubováním, při kterém byly spojeny tkáně dvou různých kmenů a vznikl tak nový kmen.

Pokud potřebujete kratom, který nabízí dlouhotrvající účinky a je silnější, kupte si rozhodně kratom Maeng Da.

Green Maeng Da kratom je oblíbený, protože působí silně proti bolesti. Pomáhá léčit mnoho potíží, a umižní vám tak zlepšit kvalitu života. Je vhodnou náhradou za jiné medicinské opiáty jenž nejou povoleny.  

Kratom ije populární, protože pomáhá zvyšovat výkonnost. Jiné oblíbené produkty Maeng da jsou taky Red Maeng Da a White Maeng Da.

Maeng Da Kratom - pozitivní účinky

Jako neoblíbenější kratom, Maeng Da Kratom, uživatelé doporučují především pro: 

  • Efektivní úlevu od bolesti
  • Zvýšení energie
  • Zlepšení výkonnosti
  • Vyšší sebejistota

Možná bude pro vás lepší použít jen malou část Maeng Da Kratom spolu s ostatními složkami, protože se jedná o intenzivní druh kratomu. Správné dávkování kratomu si odsledujete rychle podle požadovaných výsledků.

3. Red Kratom

Red vein kratom je populární druh, v porovnání s bílým a zeleným má totiž uklidňující účinky. Je to lepší řešení pro člověka, jenž hledá relax a klidné pocity, protože takových lze dosáhnout použitím produktů Red Kratom.

Tento druh vás osoloví, protože zlepšuje vaše celkové zdraví a umožní vám napředovat v žitvotě bez pocitů bolesti. 

Red vein kratom je dostupný jako  Red ThaiRed BorneoRed Bali, a mnoho jiných druhů, které vám pomohou relaxovat a zlepší váš spánek. 

Red Vein Kratom - pozitivní účinky

Red vein kratom má pozitivní účinky jako:

  • Zlepšuje spánke
  • Působí proti bolesti
  • Zlepšuje zdraví organizmu a celkové pocity
  • Upokojuje

Pokud máte mírné nebo větší bolesti v různých částech těla, můžete zvážit přechod na Red Vein Kratom jako jednu z léčebných složek.

4.White kratom

K zlepšení soustředění budete možná potřebovat ráno nastartovat bílým kratomovým osvěžovačem. 

Vzhledem k tomu, že tento druh je bohatý na sloučeniny mitragyninu, má účinky zvyšující energii, které vám pomohou zvládnout vaše každodenní úkoly.

Pokud jste nováčkem v používání bílého kratomu jako suroviny ve svých výrobcích, začněte s použitím minimálních dávek, abyste zjistili, jak s vaším tělem pracuje. 

Pokud nedosáhnete požadovaných výsledků, měli byste dávku zvyšovat, dokud nebudete spokojeni.

White Vein Kratom je na trhu dnes k dispozici v různých variantách. Když si najdete tu svou, která je pro vás nejlepší, můžete zůstat věrní jednomu dodávateli po několik let. 

Populární druhy bíleho kratomu jsou White Maeng DaWhite Borneo , White Bali a White Sumatra 

White Vein Kratom - pozitivní účinky

Zde jsou některé z výhod, které vám neuniknou, pokud si koupíte White Vein Kratom: 

  • Zvýšení energie
  • Zlepšení nálady
  • Soustředění a jasnost mysli
  • Povzbuzení

Bílý kratom má spoustu pozitivních účinků, které vám mouhou pomoci zlepšit kvalitu vašeho života díky svým multifunkčním vlastnostem.

5. Yellow kratom

O původu žlutého kratomu se vedou v posledních letech debaty. Tvrdí se, že je vyroben z listů sklizených v posledním stádiu růstu, proto má tak neobvyklou barvu.  

Ve skutečnosti je zabarvení žlutého kratomu výsledkem odlišné metody sušení. Žlutý kratom je ve skutečnosti bílá forma kratomu, jejíž barva se během sušení změní. Tyto tvrzení jsou stejně podloženy skutečností, že existují pouze tři uznávané druhy: červený, zelený a bílý.

Yellow kratom má oproti bílému delší účinky, bíly ovlivňuje uživatele jen krátce. Tento druh je ale vzácný, proto jej nakupujte jenom od ověřeného prodejce.

Kratom Bird vám nabízí ten nejlepší Yellow Kratom, jaký je dnes dostupný na trhu. Připravuje se čistým procesem a je laboratorně testovaný.

Populární druhy žlutého kratomu jsou Gold Maeng Da a Yellow Borneo

Yellow Vein Kratom - pozitivní účinky

Tento vzácný nový druh je populární pro své pozitivní účinky jako:

  • Zlepšení nálady
  • Povzbuzení
  • Dlouhotrvající účinky
  • Vylepšení soustředění

Pokud jste nováčkem v užívání kratomu, zvažte žlutý druh, pro jeho mírnější účinky.

Kratom - Dávkování

Množství kratomu, které lze použít závisí na mnoha faktorech. Patří mezi ně:

  • Váš celkový zdravotní stav
  • Váš věk
  • Druh kratomu
  • Vaše požadavky

Je však potřeba zkoušet určitou delší dobu, abyste zjistili, jaké dávkování kratomu má pro vás optimální krátkodobé i dlouhodobé účinky. 

Kratom Bird Produkty

Po letech zkušeností získaných neustálým výzkumem společnost Kratom Bird způsobila revoluci v kratomovém průmyslu tím, že vám přináší nejlepší surový kratom, na který se můžete spolehnout.

Naše zákaznická zkušenost je jedna z nejlepších, s jakou jste se kdy setkali. Díky našim zjednodušeným a uživatelsky přívětivým webovým stránkám je nákup vysoce kvalitního kratomu za směšně nízkou cenu jednodušší než dříve. Nakupujte s důvěrou a získejte svou objednávku rychlostí blesku díky našim možnostem rychlého odeslání. Abychom ocenili vaši věrnost, máme systém odměn, ve kterém sbíráte body a získáváte slevy na objednávky!

Kromě věrnostního programu vám Kratom Bird nabízí:

  • Laboratorně testovaný kratom
  • Rychlé dodání po celém světě
  • Zabezpečené platební brány
  • Specializovanou zákaznickou podporu

Kratom - naše rady pro uživatele

Pokud uvažujete o prvním použití kratomových produktů, měli byste být dobře informováni, abyste získali co nejlepší zkušenosti s touto báječnou rostlinou. 

Vzhledem k síle kratomu a nedostatku jasných pokynů pro dávkování zvažte konzultaci s poskytovatelem zdravotních služeb, než jej přidáte do svého denního režimu (stejně jako u jakéhokoli jiného produktu). 

Chcete dostávat nejnovější zprávy, speciální nabídky a slevy? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru!

Jsme zastánci svobody, důvěry a otevřenosti.

Uvolněte s námi svou sílu!